donderdag 16 oktober 2014

Welkom bij Mieke's Creaties

Hallo allemaal,

Hierbij wil ik me even voorstellen.
Ik ben Mieke Rutjens, 59 jaar en getrouwd met Gerard, heb een dochter en zoon en ben inmiddels oma van drie schatten van kleindochters.
Ik ben altijd al creatief bezig geweest; poppen maken, olieverf schilderen, haken en breien en sinds heel wat jaren ook scrappen en later vooral kaarten maken.
Ik heb een aantal cursussen gevolgd in kleuren met Copic's en PanPastel, ook volg ik regelmatig nog workshop's in kaarten maken.
Op dit moment geef ik tijdelijk twee middagen in de week workshop's in kaarten maken, wat erg leuk is om te doen. Zo  kun je mensen laten kennismaken met al die mooie materialen die er zijn om kaarten te maken.
Voor mij is het een uitdaging om voor Colourstock ook allerlei leuke kaarten te gaan maken, zeker als daarbij mijn geliefde bezigheid het inkleuren van stempels met Copic's en PanPastel  goed van pas komt.

Kleurige groetjes Mieke.


1 opmerking:

  1. Ha MIeke, wat een mooie kaartje heb je gemaakt!!! Dank je wel voor je reactie op mijn blog en je supergave patroontje!! wil je graag volgen maar zie nog niet staan waar dat kan op je blog.
    groetjes en liefs Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen